Podpora

klic Soubory ke stažení


Servis veškerého programového vybavení je zajištěn. Kontaktovat lze:

- na telefonním čísle 224 256 373

- mailové adrese servis@jadu.cz

- pomocí Skype (zákazníci se servisní smlouvou)


Nepříjemná zkušenost s vyhořelou ústřednou Českého Telecomu nás přinutila definovat řešení takovýchto krizových situací, kdy běžná zákaznická linka +420 224 256 373 je mimo provoz.


Standardně je v provozu záznamník na čísle +420 224 256 373 (standardní záznamník - SZ). Pokud bude z jakéhokoliv důvodu SZ po dobu více jak 9 pracovních hodin nedostupný, bude zprovozněn dočasný záznamník (DZ) na čísle +420 235 517 719. V okamžiku, kdy bude opět funkční SZ, přejde se okamžitě zpět na něj; všechny zprávy na DZ budou vyzvednuty a změní se odchozí zpráva (viz. dále)


Na DZ mohou být tedy dvě odchozí zprávy:

  • "Dobrý den, dovolali jste se na soukromé telefonní číslo ..." značí běžný režim přes SZ a vzkazy na DZ nebudou pravidelně vyzvedávány.
  • "Dobrý den, dovolali jste se na dočasný záznamník firmy JADU ..." značí nouzový režim a SZ je nefunkční. Zprávy na DZ budou pravidelně vyzvedávány.


Popis stavu (zda je funkční SZ nebo DZ) spolu s platnými čísly lze vždy aktuálně nalézt zde na www.jadu.cz.


Několik poznámek obecného charakteru k zanechávání vzkazů na záznamníku. Je dobré:

  • kromě jména volajícího uvést i firmu (jedno kvalitní lupnutí na lince a ze vzkazu je hádanka)
  • krátce popsat požadavek či závadu včetně modulu, kterého se to týká
  • zmínit se o požadované rychlosti řešení, pokud toto má logiku
  • nevyžadovat kontakt od konkrétní osoby pokud to může vyřešit kterýkoliv z nás
  • dvouvteřinový výpadek při volání z mobilního telefonu nemusí znamenat rozpad spojení, ale záznamník po dvou vteřinách ticha spolehlivě zavěsí
  • pokud Vás nikdo nekontaktuje do cca 6 pracovních hodin od zanechání vzkazu, velmi pravděpodobně se vůbec nenahrál nebo není zřejmé, kdo ho zanechal. V takovém případě ho namluvte, prosím, znovu.


tecka2 Podpůrná EXE knihovna RunTime Visual FoxPro 9.0 SP2

Go to Top